dijous, 24 d’abril del 2014

BON VENT I BARCA NOVA


Així va començar la història dels tres petits pirates, els quals van sortir de Cadaqués i van dirigir-se mar endins fins a trobar la màgica illa de la qual els havien parlat, en busca d'or i molts tresors. Volien conquerir l'illa i recollir tot l'or per tornar al petit poblet de Cadaqués carregats amb aquell botí i viure bé per sempre més.

Van navegar en dies de sol, de pluja, de mar enfadada i de llamps i trons, però un dia de cel cerè, arribaren a una petita illa daurada com l'or i plena d'ocells de colors. Van veure-la tan bonica que no se'n sabien avenir. 
Dels tres pirates un va dir que no tornava a Cadaqués i que es quedava a viure a l'illa, enmig de la selva, acompanyat de les belles aus. Volia descobrir les espècies i conèixer la flora de l'illa.
Un altre va decidir tornar però li feia por tornar sol i va decidir que es quedaria a l'illa uns dies fins que li passés la por i mentrestant arreglaria el vaixell per tornar més segur.
El tercer pirata era molt valent però ningú l'esperava a Cadaqués, per això va decidir quedar-se també a l'illa per gaudir de la vida i no preocupar-se mai més per els diners.
Entre tots tres van aprendre a caçar, a pescar i fins i tot van construir una caseta dalt d'un arbre.
Els pirates estaven molt contents a l'illa i van passar els dies, les setmanes i fins i tot uns quants mesos. 
Es van oblidar de tornar i van viure feliços per sempre més en aquella bonica illa plena de tresors i pedres precioses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada